Про формування мережі ліцеїв в Обухівській міській територіальній громаді Обухівського району Київської області

13.07.2024

До відома жителів Обухівської міської територіальної громади!Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю щодо проєкту рішення Обухівської міської ради «Про формування мережі ліцеїв в Обухівській міській територіальній громаді Обухівського району Київської області»

Мета проведення громадського обговорення:

Обговорення проєкту рішення Обухівської міської ради «Про формування мережі ліцеїв в Обухівській міській територіальній громаді Обухівського району Київської області», яка забезпечить умови для здобуття учнями якісної профільної освіти.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:

Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради, яке розташований за адресою: вул. Каштанова, 13, м. Обухів, Обухівський район, Київська область, 08703.

E-mail: obyhiv-yo@ukr.net

Телефон: +380667850152.

Пропозиції (зауваження) приймаються управлінням освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради з 15 липня 2024 року до 30 квітня 2025 року (включно).

6. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення

Коломієць Олена Геннадіївна – начальник управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради

7. Термін і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення

Узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення пропозицій (зауважень) здійснюється організатором протягом 5 робочих днів після закінчення строку обговорення. Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на офіційному веб сайті Обухівської міської ради Київської області та управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради у строки, передбачені чинним законодавством.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до громадського обговорення проєкту рішення щодо формування мережі ліцеїв в Обухівській міській територіальній громаді Обухівського району Київської області.

8. ПРОЄКТ РІШЕННЯ Обухівської міської ради:

«Про формування мережі ліцеїв в Обухівській міській територіальній громаді Обухівського району Київської області»

https://obcity.gov.ua/convocation-detail/?convocation=6614

Поділитися: